HEALING READINGS VÄGLEDNING

Healing;

Jag arbetar med en healingform från Kundaliniyogatraditionen, Sat Nam Rasayan, som betyder djup gudomlig avslappning. Behandlingen utförs på behandlingsbänk där mottagaren ligger fullt påklädd och vilar under en filt.

Reading / medial läsning;

Tillsammans med healingbehandlingen gör jag en reading/ medial läsning och får då information som stödjer klienten i en fortsatt transformation.

Under en medial läsning kanaliserar jag information i form av bilder jag får till mig genom att koppla in mig på ditt energifält. Bilderna är symboliska till sin natur, och varje del av det som visas innehåller information att använda för läkande, självkännedom och utveckling. Läsningen kan användas som ett betydelsefullt stöd under en turbulent period i livet, eller för att hitta en ny riktning framåt efter en tid av stillestånd.


Under sessionen ligger du ner, fullt påklädd, medan jag sitter bredvid och lätt placerar mina händer på någon neutral plats på din kropp. Under tiden jag tar emot bilder, är jag tyst och du vilar. Somnar du är det okej.


Efter läsningen delar jag vad jag sett med dig, och tolkar intuitivt de symboler och gestalter som förekommer i bilderna. Läsningen hjälper dig att se och uppmärksamma sådant som behöver tas om hand hos dig, sådant som stagnerat och därför blockerar din utveckling. Det kan gälla en specifik situation eller ett allmänt förhållningssätt till livet. Bilderna i sig är mycket informationsrika. De härrör från ditt innersta, och innehåller koncentrerad information att använda och dosera under lång tid. De rör såväl dåtid, som nutid och framtid, men resultatet av läsningen ligger alltid hos dig. Det är du som väljer hur du vill använda den informationen du får med dig, och hur du vill förhålla dig till det som ditt inre vill uppmärksamma dig på. 


Då informationen från bilderna är innehållsrik, långtidsverkande och transformativ, rekommenderar jag att du gör återbesök för att följa upp det som händer. Med nya bilder får du möjlighet att fördjupa förståelsen av din egen process och, i den mån det behövs, också korrigera din rörelse framåt.

             Jag arbetar alltid stödjande och med intentionen av ljus och kärlek och förmedlar inte information om sjukdom, dödsfall etc.

----------------------------------------

I alla behandlingar ingår vägledande samtal.

----------------------------------------

Priser

Healing med reading/ medial läsning , 90 min, 1500 kr inkl moms

Healing med samtal, 60 min, 700 kr inkl moms

Yogaterapi, 60 min, 700 kr inkl moms

Boka Behandling

Jag gör även läsningar / healing på distans.

Om du inte hittar en tid som passar i bokningssystemet, kontakta mig direkt så löser vi det.

Mottagning på Bjurholmsgatan 3A, Södermalm Stockholm

------------------------------------------------

Röster om läsningen

”Jag förstod nog inte där och då hur mycket information jag egentligen hade fått med mig. Det var först flera månader senare började jag begripa vidden av den visdom mitt inre hade förmedlat i bilderna jag fick!”

"Jag kände mig väldigt välkommen och trygg med Ulrika när jag klev in i hennes behandlingsrum,

vi talade kort om varför jag var där och sen hann jag bara lägga mig på britsen så kände jag en enorm healingenergi som började i benen och sen steg i hela min kropp, har aldrig känt mig kropp så tydligt någon gång samtidigt som den var som upplöst i energi. Det var så behagligt och skönt. Som att jag var befriad från min kropp och samtidigt så närvarande i den.


Efter gav mig Ulrika bilder som hon hade fått från min kropp och min spontana känsla var att hon beskrev min nuvarande situation i livet men så här i efterhand väljer jag att se det som att hon beskrev hela min själs resa i den kropp jag har nu, vilket givit mig

En tillit och ett stöd i allt som händer. Som att hon bekräftade mina val och min riktning. 

Jag är så tacksam för Ulrika och hennes unika healing som kommer genom henne.

Från djupet av min själ och hjärta; TACK! <3"

"Rekommenderar Ulrica varmt. Avslappnande miljö, vägledande samtal efter healingen och väldigt fint bemötande."

"Jag kan verkligen rekommendera Ulrica som healer och samtalsterapeut. En varm innerlig kvinna som är enkel och rak, ödmjuk och välkomnande."

"Bara att vara med Ulrica får en att må bra. Ingen kan som hon få en att slappna av, förstå var man är just nu och vart man ska gå framöver. Kan varmt rekommendera Ulrica!"

 

+46 702034902

©2019 by Ulrica Lundberg yoga and art. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now