top of page
fullsizeoutput_cb4_edited_edited.jpg

KOSMOGRAM

Personligt målade kosmogram

Vad är ett Kosmogram:

Ett personligt tolkat Kosmogram är en geometrisk figur, en karta, som visar just din själs avtryck. En visualisering av en människas innersta, och ett koncentrat av den energi som är du. Det är en bild av det mikrokosmos som varje individ utgör, som skapas i ett bestämt ögonblock och förblir detsamma livet ut.

Hur går det till:

Vi träffas i min ateljé eller via telefon för ett inledande möte, ca 1 timme, då jag samlar grundinformation.

Arbetet med tillverkningen tar sedan ca 8-12 veckor.

När arbetet går in i slutskedet kontaktar jag dig för ett avslutande möte. Vid mötet får du ditt Kosmogram tillsammans med en text, A4, som innehåller information jag fått till mig under arbetet samt instruktioner hur du kan använda ditt Kosmogram.

Hur tillverkas Kosmogramet:

Ditt mönster och de färger jag använder är unika just för dig och skapas intuitivt under arbetets gång. Målningen tillverkas i flera lager, varav ett består av bladguld, på en hård träfiberpannå. Färgerna är vattenbaserade. När målningen är klar förseglas den med ett lager fernissa.

Hur använder jag Kosmogramet:

Ditt Kosmogram är en påminnelse om den gudomliga gnistan som är du. Du kan använda ditt Kosmogram dagligen, i resten av ditt liv. Bilden kan användas aktivt vid meditation och/eller som en del i din vardag att smycka ditt hem med.

Vad kostar ett personligt tolkat Kosmogram:

Kosmogramet görs i storleken 30x30 cm.

Pris : 7400 kr inkl. moms

I priset ingår ett inledande och ett avslutande möte i min ateljé eller via Skype, samt en skriven text, ca 1 A4 sida.

Det går bra att dela upp betalningen.

Kosmogram: Services
Kosmogram: Pro Gallery
bottom of page