top of page
fullsizeoutput_e21_edited.jpg

OM MIG

Sedan flera år tillbaka arbetar jag som healingterapeut, med mottagning på Södermalm i Stockholm.

Mitt intresse för healing startade för mer än trettio år sedan då jag fann meditation som metod för inre läkning, välbefinnande och harmoni. Intresset ledde mig vidare till yogan där jag så småningom utbildade mig till lärare.

 

Healingmetoden jag utgår från kommer också från den yogiska traditionen, men genom åren har jag kompletterat och fördjupat mitt kunnande med olika tekniker för att bättre kunna anpassa mig efter klientens behov. Alla människor är unika, och det är mitt arbete att känna in vad som fungerar bäst för just dig. 

Som healingterapeut arbetar jag holistiskt. Det innebär att jag tar in både kropp, själ och ande i den helande processen. För att ge dig fördjupad guidning kompletterar jag också healingteknikerna med intuitiva iakttagelser och klarseende bilder. Målet är att du ska läka, växa och få tillgång till så mycket som möjligt av din potential. 

 

Yrkesmässigt har jag en bakgrund som konstnär. Under 90-talet utbildade jag mig på Konsthögskolan i Stockholm och tog en masterexamen i fri konst med inriktning på måleri och teckning. Du kan läsa mer om min verksamhet som konstnär här  www.ulricalundberg.wordpress.com

Jag finns här för att sätta igång processer och assistera dig i ditt helande. Detta är vad jag brinner för, och jag ser med förväntan fram emot att få träffa dig!

bottom of page