HEALING

Healing är en metod för läkning som utförs genom att kroppens energifält balanseras. På så vis främjas ett friskt och naturligt flöde av livsenergi, något som behövs för att hålla oss friska och i god psykisk balans.


Varje session hos mig startar med ett inledande samtal för att ringa in det som behöver tas om hand. Själva behandlingen utförs sedan på behandlingsbänk eller, om du föredrar det, sittande. Jag arbetar under tystnad och låter mina händer vila mjukt på en neutral plats på din kropp. Som mottagare är du fullt påklädd och får möjlighet till en stunds avslappning under en värmande filt.


Under healingbehandlingen tar jag emot intuitiva bilder, ofta i symbolisk form. Efter behandlingen har vi ett avslutande samtal där jag delar och tolkar den information jag fått. Med hjälp av ord och bilder får du på så vis vägledning för en fortsatt positiv utveckling.


För bästa effekt av sessionen rekommenderar jag att du ger dig själv lugn och ro efter en behandling.

Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att hindra smittspridning.

----------------------------------------

Priser

Första besöket , 90 min, 2.200 kr 

Uppföljning, 60 min, 1.200 kr 

Paket; 1 x 90 min + 3 x 60 min, 4.800 kr

Alla priser anges inkl moms.

Boka Behandling

Mottagning på Bjurholmsgatan 3A, Södermalm Stockholm

Behandlingarna går även att utföra på distans.

------------------------------------------------

Rekommendationer

"Rekommenderar Ulrica varmt. Avslappnande miljö, vägledande samtal efter healingen och väldigt fint bemötande."

"Jag kan verkligen rekommendera Ulrica som healer och samtalsterapeut. En varm innerlig kvinna som är enkel och rak, ödmjuk och välkomnande."

"Bara att vara med Ulrica får en att må bra. Ingen kan som hon få en att slappna av, förstå var man är just nu och vart man ska gå framöver. Kan varmt rekommendera Ulrica!"

 

+46 702034902

Bjurholmsgatan 3A, 116 38 Stockholm, Sverige