top of page
IMG_4291_edited.png

BEHANDLING

HEALING

Healing är en metod för läkning som utförs genom att kroppens energifält balanseras. På så vis främjas ett friskt och naturligt flöde av livsenergi, något som behövs för att hålla oss friska och i god psykisk balans. Healing kan användas bland annat för att minska stressrelaterade tillstånd, dämpa oro och ångest, lindra värk, förbättra sömn, stärka immunförsvaret, öka den fysiska och psykiska energinivån, lösa upp blockeringar, bearbeta sorg, skapa nya positiva tankemönster och fördjupa självinsikt.


För att ringa in vad du behöver hjälp med startar varje session med ett inledande samtal. Själva healingen utförs på tjockare yogamadrass på golvet eller, om du föredrar det, sittande. Jag arbetar då under tystnad och låter mina händer vila mjukt på en neutral plats på din kropp. Som mottagare är du fullt påklädd och får möjlighet till en stunds avslappning.


Efter behandlingen återberättar jag den information jag fått till mig via mitt klarseende, och vi går igenom vad som behövs för en fortsatt positiv utveckling. 

En session tar ca 90-120 min

Boka


Pris: 1.800 kr 

Har du frågor inför behandling går det bra att kontakta mig för mer information.


ÖVRIG INFORMATION

För bästa effekt av sessionen rekommenderar jag att du ger dig själv lugn och ro efter en behandling.

Behandlingarna utförs även på distans.


Priser är angivna inklusive moms.

Betalning via swish eller faktura vid överenskommelse.

Friskvårdsbidrag kan användas. 

Innehar ansvarsförsäkring.

Jag har tystnadsplikt.


Mottagning Södermalm Stockholm.

Behandlingar: Services

REKOMMENDATIONER

"Rekommenderar Ulrica varmt. Avslappnad miljö, vägledande samtal efter healingen och väldigt fint bemötande"

Lotta D

"Jag kan verkligen rekommendera Ulrica som healer och samtalsterapeut. En varm innerlig kvinna som är enkel och rak, ödmjuk och välkomnande"

Ulla A

"Bara att vara med Ulrica får en att må bra. Ingen kan som hon få en att slappna av, förstå var man är just nu och vart man ska gå framöver. Kan varmt rekommendera Ulrica!"

Charlotte L

Behandlingar: Omdömen
bottom of page