IMG_4291_edited.png

BEHANDLINGAR

HEALING

60 minuter

Healing är en metod för läkning som utförs genom att kroppens energifält balanseras. På så vis främjas ett friskt och naturligt flöde av livsenergi, något som behövs för att hålla oss friska och i god psykisk balans. Healing kan användas bland annat för att minska stressrelaterade tillstånd, dämpa oro och ångest, lindra värk, förbättra sömn, stärka immunförsvaret, öka den fysiska och psykiska energinivån, lösa upp blockeringar, bearbeta sorg, skapa nya positiva tankemönster och fördjupa självinsikt.


För att ringa in vad du behöver hjälp med startar varje session med ett inledande samtal. Själva healingen utförs sedan på behandlingsbänk eller, om du föredrar det, sittande. Jag arbetar då under tystnad och låter mina händer vila mjukt på en neutral plats på din kropp. Som mottagare är du fullt påklädd och får möjlighet till en stunds avslappning.


Efter behandlingen har vi ett avslutande samtal som stöd för en fortsatt positiv utveckling. 

Boka


Pris: 1.200 kr VÄGLEDANDE SAMTAL

60 minuter


I den här behandlingen ägnar vi hela stunden åt samtal. Du berättar vad du upplever att du behöver hjälp med. Jag hjälper dig med frågor för att på ett djupare plan se var du befinner dig och hur du bäst kan finna en väg framåt. Under samtalet tar jag emot symboliska bilder som jag förmedlar, och som vi tillsammans tolkar. Dessa bilder blir en stödjande hjälp och guidning för hur du kan orientera dig vidare mot utveckling och läkande.

Boka


Pris: 1.200 kr VÄGLEDANDE SAMTAL + HEALING

90 minuter


Här kombinerar vi de två behandlingarna ovan till ett djupverkande och stärkande paket. Vi börjar och avslutar healingen med ett längre samtal där vi går djupare in i de bilder jag tar emot under behandlingen. Jag ger dig också en fördjupad spegling av de blockeringar som jag känner, och som hindrar ett friskt och obegränsat energiflöde.

Boka


Pris: 1800 kr 

ÖVRIG INFORMATION

Du kan boka samtliga varianter som enstaka behandlingar, men ofta behövs det dock fler behandlingar för att uppnå en djupare och mer långvarig effekt.


För bästa effekt av sessionen rekommenderar jag också att du ger dig själv lugn och ro efter en behandling.

Behandlingarna utförs även på distans.


Samtliga priser är angivna inklusive moms.

Betalning via swish eller faktura vid överenskommelse.

Friskvårdsbidrag kan användas. 

Innehar ansvarsförsäkring.


Mottagning på Bjurholmsgatan 3A, Södermalm Stockholm.

 

REKOMMENDATIONER

"Rekommenderar Ulrica varmt. Avslappnad miljö, vägledande samtal efter healingen och väldigt fint bemötande"

Lotta D

"Jag kan verkligen rekommendera Ulrica som healer och samtalsterapeut. En varm innerlig kvinna som är enkel och rak, ödmjuk och välkomnande"

Ulla A

"Bara att vara med Ulrica får en att må bra. Ingen kan som hon få en att slappna av, förstå var man är just nu och vart man ska gå framöver. Kan varmt rekommendera Ulrica!"

Charlotte L